Word lid Bestel gratis

LONGFONDS EN CORONAVIRUS

Extra nieuwsbericht                                                             

Beste bezoeker/ster van Longpunten, 

Hoe gaat het met je? Wat een onzekere tijd is er op dit moment.!

Het coronavirus heeft een enorme invloed op ons dagelijks leven gekregen. Wij kunnen ons goed voorstellen dat de huidige situatie met name ook op jou grote invloed heeft, want met een longziekte ben je extra kwetsbaar… 

We kunnen momenteel niet bij elkaar komen op de Longpunt bijeeenkomsten. Alle Longfonds activiteiten zijn geannuleerd en het is onbekend wanneer we weer kunnen starten. Uiteraard houden we iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen!

Met dit nieuwsbericht willen we je laten weten dat we aan je denken. En iedereen een hart onder de riem steken. Heb je vragen? Wil je je hart luchten of even een praatje maken? Dan staan we voor je klaar. Je kunt ons mailen en/of bellen! (zie contactgegevens onderaan)

Op de website van het Longfonds vind je alle informatie over het coronavirus en het hebben van een longaandoening: https://www.longfonds.nl/corona-longziekten 

Bij algemene vragen kun je ook contact opnemen met de advieslijn van het Longfonds: 033 4341212 of mailen naar service@longfonds.nl 

Hulp nodig?

Veel mensen en organisaties bieden hun hulp aan. Fantastisch hoe iedereen in beweging komt om wat voor een ander te doen!

Kun jij wel wat extra hulp gebruiken? Of het nou gaat om boodschappen doen, een wasje draaien, medicijnen ophalen bij de apotheek, of gewoon simpelweg wat gezelschap en een luisterend oor. Schroom dan niet en vraag hulp, anderen helpen je graag!

Hier vind je meer informatie: https://www.longfonds.nl/corona-en-longziekten/maak-jij-ook-gebruik-van-coronahulp 

Wil je je eigen ervaringsverhaal delen met het Longfonds? het Longfonds wil graag ervaringen of hulpvragen van mensen met longaandoeningen delen om anderen te stimuleren of te helpen.
Neem dan contact op contact met Josien van Essen; josienvanessen@longfonds.nl  

Hierbij een mooi bosje bloemen, wat kleur in een lastige en onzekere periode!  

Hartelijk groet,

Namens de werkgroep van de Longpunten

josienvanessen@longfonds.nl