Word lid Bestel gratis

Longpunten update

Aan de bezoekers/belangstellenden van  Longpunten

Alle bijeenkomsten van de maart, april, mei en juni 2020 Longpunten zijn helaas afgelast.

Vanwege de ontwikkelingen rond het coronavirus zien wij ons helaas genoodzaakt alle bijeenkomsten voor mensen met een longziekte te annuleren tot 1 juli 2020. 

Dat is een maand langer dan het huidige verbod op events tot 1 juni, door de overheid voorgeschreven. Wij hebben hiervoor gekozen omdat mensen met een longziekte kwetsbaar zijn en wij willen voorkomen dat zij extra risico lopen. We hopen dat u begrip heeft voor deze beslissing. 

1 Juli is tevens het begin van de zomervakantieperiode. We houden u op de hoogte over de ontwikkelingen en wanneer de bijeenkomsten, na de zomer, weer hervat worden.

Heeft u nog vragen over wat het coronavirus betekent voor mensen met een longziekte? We hebben een aantal vragen voorgelegd aan longarts Menno van der Eerden van het ziekenhuis Erasmus Medisch Centrum. Lees hier de antwoorden: http://bit.ly/2T4kpXo

Hulp nodig?

Veel mensen en organisaties bieden hun hulp aan. Fantastisch hoe iedereen in beweging komt om wat voor een ander te doen!

Kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Of het nou gaat om boodschappen doen, een wasje draaien, medicijnen ophalen bij de apotheek, of gewoon simpelweg wat gezelschap en een luisterend oor. Schroom dan niet en vraag hulp, anderen helpen u graag!

Hier vindt u meer informatie: https://www.longfonds.nl/corona-en-longziekten/maak-jij-ook-gebruik-van-coronahulp 

Met vriendelijke groet,

Namens de werkgroep Longpunt