Word lid Bestel gratis

Sponsorloop Ed van Bruggen groot succes

 
Fysiotherapie praktijk Ed van Bruggen en haar COPD patiënten lopen een bedrag van €2.500 bij elkaar

 
Zoveel mogelijk rondjes

Praktijk voor Fysiotherapie Ed van Bruggen organiseerde afgelopen 8 oktober voor haar COPD patiënten een sponsorloop http://rijnmond.longfonds.nl/actueel/nieuws/sponsor-de-wandelaars-van-ed-van-bruggen-8-oktober-2016-rotterdam
 De deelnemers zetten alles op alles om zoveel mogelijk rondjes te lopen om de praktijk. Een rondje is 260m. Voor de één was het haalbaar om 15 rondjes te lopen in een uur, voor de ander was één rondje al een uitdaging. De loop en alle activiteiten eromheen leverde maar liefst een bedrag op van €2.500. Een topprestatie voor alle COPD deelnemers en praktijk Ed van Bruggen.
 

Hard getraind

In de voorbereidingen op de loop is er al hard getraind door de patiënten. Tweemaal per week werd het ‘parcours’ gelopen en ook iedere deelnemer was gemotiveerd om zelf te trainen. Ieder met een eigen doel voor het aantal rondjes en op zijn eigen tempo. Samen hebben zij hard getraind en hun beste beentje voor gezet. Alle lopers hebben zelf sponsoren gezocht. Na een uur hard hun best te hebben gedaan, heeft iedereen een medaille ontvangen en zijn de deelnemers moe maar voldaan naar huis gegaan. ‘Het was een super leuke dag en volgend jaar gaan we deze loop zeker weer herhalen,’ aldus Nienke van Zanten, Fysiotherapeute bij Ed van Bruggen.
 

Loopgroep plan

In de toekomst ligt er voor de praktijk een plan om een COPD loopgroep te organiseren. Dit is voor COPD’ers in de regio een mogelijkheid om met elkaar te gaan wandelen. We zijn ontzettend blij met dit mooie initiatief en kijken uit naar de volgende actie!
 
Bedankt Praktijk voor fysiotherapie Ed van Bruggen en de deelnemers, wat een topprestatie hebben jullie afgeleverd!