Word lid Bestel gratis

Zuinig met energie om meer te kunnen doen

Maandag 9 september 2019. Longaandoening. Hoe ga je ermee om? Kan je energie overhouden? Kom naar longpunt Vlaardingen voor al je vragen en om erover te praten.

Ontmoet elkaar bij Longpunt Vlaardingen 

Wat helpt? Je bent met velen – er zijn veel mensen die met dezelfde vragen lopen. Daarom organiseert Longfonds, in samenwerking met Franciscus Gasthuis & Vlietland en Careyn, Longpunten. Dit zijn gratis bijeenkomsten waar je vragen kunt stellen en kunt praten met een zorgverlener. Tijdens een kopje koffie met wat lekkers erbij worden ervaringen gedeeld. Een Longpunt is bijna altijd in de buurt; het is er gezellig en misschien is het wel heel nuttig er naartoe te gaan. Bovendien is het gratis.

Op maandag 9 september is er een Longpunt in Vlaardingen met als thema:

Zuinig met energie om meer te kunnen doen!

Door 2 Ergotherapeuten van Marnix Revalidatiecentrum Vlaardingen 

Kunnen doen wat je vroeger deed en wat je graag nog steeds zou willen doen… Veel mensen met een longziekte zullen dit herkennen. Hoe kan ik het beste mijn energie verdelen? Hoe zorg je ervoor je grenzen te bewaken, zodat je nog energie over hebt voor leuke dingen? Allemaal vragen waar ergotherpeuten Linda van den Heuvel en Nathalie Snaijer op in zullen gaan. 

Daarnaast kun je ervaringen uitwisselen met andere mensen met een longziekte. Ook je partner, vrienden of familie zijn welkom!

Tijd:         14.00 - 16.00 uur (Om half 2 staat de koffie klaar!)
Locatie:    TouchFit, Hendrik Casimirstraat 151, 3136 BD, Vlaardingen,
www.touchfit.nl

Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig! Vriendelijk verzoeken wij je geen geurtjes te gebruiken.

Wil je meer weten? Kom dan ook langs!

Mail:  longpuntnieuwewaterwegnoord@longfonds.nl

Website: rijnmond.longfonds.nl