Word lid Bestel gratis

Collectanten

Elk jaar gaan collectanten langs de deuren om geld in te zamelen voor het Longfonds. Daarmee kan gewerkt worden aan een betere toekomst voor mensen met een longziekte, en om misschien zelfs longziekten helemaal de wereld uit helpen. 

Collecte

Het Longfonds is zowel een gezondheidsfonds als een patiëntenvereniging, en komt op voor de belangen van mensen met longziekten. Dit gebeurt door belangenbehartiging van de leden, het geven van informatie en advies, het delen van ervaringen, het financieren van wetenschappelijk onderzoek en het uitvoeren van projecten op het gebied van preventie, verbeteren van de zorg en kwaliteit van leven.

Collectanten gezocht!

Als collectant kunt u zelf bepalen hoeveel tijd u wilt investeren. De meeste collectanten lopen in hun eigen straat of buurt. Het kost u zo’n 1,5 tot 2 uur van uw tijd. De collecteweek vindt elk jaar plaats in de maand mei. Helpt u mee? Wat kunt u doen?

Wilt u ook meehelpen als collectant? Meld u dan aan op longfonds.nl/ja-ik-meld-me-aan-als-collectant of bel het collecteteam via telefoonnummer 033-4341287 of via de mail: collecte@longfonds.nl

Bereikbaar collecteteam: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
E-mail
Stel uw vraag aan het regiopunt via e-mail.
Ontmoet elkaar
Kom in contact met anderen met een longziekte.
Longforum
Deel uw ervaringen of stel uw vraag aan een longarts.